Concert van kamerkoor Endora op 23 april in de Dorpskerk te Heemskerk.

Kamerkoor Endora uit Heemskerk geeft op zondagmiddag 23 april een concert in de dorpskerk te Heemskerk.

Het programma dit jaar heeft als thema de liefde, en zal bestaan uit gevarieerde klassieke liederen in vele verschillende talen – de specialiteit van Endora. We zingen maar liefst in het Engels, Duits, Frans, Portugees, Latijn, Lets en Italiaans. De sfeer van onze liederen varieert in stemming zoals de stemming van de liefde kan variëren!

Een intermezzo zal verzorgd worden door het blokfluitensemble Recorders Round olv Brigit de Klerk, die 4 klassieke stukken ten gehore zullen brengen.

Kamerkoor Endora bestaat uit 24 zangers die op de dinsdagavond met veel gezelligheid en toewijding repeteren onder de kundige leiding van dirigent Nuno Lobo, tevens componist.
Kom luisteren en meegenieten van ons prachtige programma. We nodigen expliciet bassen en tenoren uit om ook te komen luisteren want we zijn op zoek naar versterking van ons koor in deze stemgroepen. Of kom eens langs op de dinsdagavond om te kijken of het iets voor je is.

Het concert begint om 15.00 uur in de dorpskerk, Kerklaan 1 te Heemskerk. De deuren zijn een half uur voor aanvang geopend. Goede stoelen zijn aanwezig.
Kaarten á 10 euro (inclusief drankje) zijn te reserveren via onze website www.kamerkoorendora.nl , of te krijgen aan de deur.